دریافت نوبت
متن مورد نظر خود را جستجو کنید

  • تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 10:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 203
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دارو درمانی در بیماری های روانپزشکی

در اغلب بیماریهای روان پزشکی، داروها اصلی ترین و مؤثرترین روش درمان هستند و در جلوگیری از عود و بازگشت بیماری نقش مهمی دارند. مشکلات مربوط به سلامت روان بسیار شایع هستند. ممکن است هرکسی نوعی از بیماری را در دوره ای از زندگی خود تجربه کند و نیاز به درمان داشته باشد.

اگر روان پزشک برای شما یا یکی از نزدیکان شما دارو تجویز کرده است لازم است نکات زیر را بدانید:
اثر درمانی بعضی از داروها بعد از چند روز تا چند هفته مشخص میشود بنابراین اگر با شروع مصرف دارو بلافاصله بهبودی نداشتید، دارو را قطع نکنید.
از قطع خودسرانه و تغییر مقدار و نوع داروها پرهیز کنید. با بهبودی نشانههای بیماری دارو را قطع نکنید چون ممکن است بیماری عود کند. دوره درمان را روان پزشک بسته به نوع بیماری شما تعیین میکند.
 
عوارض دارو که در بروشور داروها نوشته شده است در تمام افراد ایجاد نمیشود. اگر با مصرف دارو مشکلی پیدا کردید که فکر کردید عارضه دارو است با روان پزشک معالج خود مشورت کنید. اکثر عوارض جانبی ناشی از مصرف داروها، گذرا یا خفیف است.
گاهی پزشک برای برطرف کردن عارضه دارویی میزان دارو را تغییر میدهد یا داروی دیگری تجویز میکند یا داروی شما را تغییر میدهد.
اگر برای مشکل دیگری به پزشک مراجعه کردید، نام داروهای خود را به پزشک اطلاع دهید تا از تداخل داروها با هم پیشگیری شود. همین طور روان پزشک را از مصرف سایر داروها مطلع کنید.
درمان با اغلب داروهای روان پزشکی وابستگی یا اعتیاد ایجاد نمیکند در صورتی که دارویی برای شما تجویز شود که باعث عادت و وابستگی بشود روان پزشک آنها را در اسرع وقت قطع میکند.
 
بعضی افراد به اشتباه عقیده دارند که داروهای گیاهی کم عارضه تر هستند و میتوانند به جای داروهای تجویز شده توسط پزشک استفاده شوند. داروهای گیاهی برای درمان اکثر بیماریها مؤثر نیستند و حتی ممکن است استفاده هم زمان داروهای گیاهی با سایر داروهای شما باعث عوارض بشود.
 
 
  • گروه خبری : مطالب آموزشی,آموزش بیماران,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 251336
سمانه ثقفی
تهیه کننده:

سمانه ثقفی

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه